Chalet Tiroler Hof inclusief catering – 28-38 personen | Serfaus / Fiss / Ladis | Serfaus |

Chalet Tiroler Hof inclusief catering - 28-38 personen

Chalet Tiroler Hof is een klassiek chalet, gelegen in het gezellige sfeervolle oude centrum van Serfaus. Schuin tegenover de voordeur bevindt zich de ondergrondse trein, die je binnen enkele minuten bij de skiliften brengt. Je kunt 4 verschillende gondels nemen om het skigebied in te gaan. Naast de deur vind je veel winkels, restaurants en après-skigelegenheden. Serfaus is een autovrij dorp.
Het chalet is in eenvoudige Tiroolse stijl ingericht en beschikt o.a. over een mooi zonneterras met panoramisch uitzicht op de bergen, een ruime gezellie ontbijt-, après-ski en eetkamers en internetverbinding (Wi-Fi).
Chalet Tiroler Hof wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.

Prijzen vanaf: 22484.30 (check hier actuele prijs)
chalet
catering inbegrepen
internet via Wi-Fi

Oppervlakte: 0 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak

Uitgebreide cateringservice
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Parkeerplaats (kosteloos)