Chalet Okke inclusief catering – 6-8 personen | Ski Arlberg | Sankt Anton am Arlberg |

Chalet Okke inclusief catering - 6-8 personen

Chalet Okke heeft een rustige ligging, iets boven het levendige centrum van Sankt Anton. De skibus stopt op slechts 100 meter van het chalet en brengt je binnen enkele minuten naar de skilift ‘Rendlbahn’ welke op 750 meter afstand ligt. Het chalet heeft een moderne en comfortabele inrichting.
Het dorp Sankt Anton is gedeeltelijk autovrij en een trendy skioord wat haar traditionele karakter en charme heeft weten te behouden. Naast de gezellige aprés-ski is hier nog veel meer te beleven. Zo heeft het dorp een sfeervolle dorpskern met veel gezellige terrassen waar je na een dag hard werken op de piste kunt genieten van een welverdiend drankje. Tevens vind je er diverse leuke winkels en restaurants, maar kun je ook terecht in een van de spa’s waar je fijn kunt ontspannen en relaxen.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het chalet.
Chalet Okke wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken behalve van je wintersportvakantie te genieten. Om een optimale service te kunnen verlenen verblijft de cateringstaf in een bijgelegen appartement.
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletstaf een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.

Prijzen vanaf: 4902.50 (check hier actuele prijs)
chalet
catering inbegrepen
internet via Wi-Fi

Oppervlakte: 116 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak

Uitgebreide cateringservice
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Parkeerplaats, op aanvraag (kosteloos)