Chalet Le Renard Lodge met privé zwembad en sauna – 14 personen | Les Deux Alpes | Les Deux Alpes |

Chalet Le Renard Lodge met privé zwembad en sauna - 14 personen

Chalet Le Renard Lodge heeft een goede ligging in Les Deux Alpes. Op slechts 200 meter van het chalet bevindt zich de piste en de Diable stoeltjeslift. Met deze lift heb je een goede aansluiting op de rest van het skigebied en staan er vele sneeuwzekere pistekilometers op je te wachten. Heb je aan het einde van de dag nog zin in een flinke uitdaging? Dan kan je via de zwarte of rode piste afdalen tot aan het dalstation van de Diable stoeltjeslift, maar het is ook mogelijk om via de groene en blauwe piste hier te komen.
Het chalet beschikt over een klein, verwarmd en overdekt buiten-zwembad en privé-sauna waar je na een dag vol inspanningen de spieren kunt laten ontspannen. Verder is er een Wi-Fi internetverbinding en een skiberging met skischoenendroger. Bij het chalet zijn drie parkeerplaatsen.
Chalet Le Renard Lodge ligt aan de rand van het centrum en in de directe omgeving vind je een restaurant, bakker, supermarkt en sportwinkel. In het centrum van Les Deux Alpes vind je o.a. nog meer winkels en restaurants.

Prijzen vanaf: 529.11 (check hier actuele prijs)
chalet
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
sauna (privé)
Oppervlakte: 210 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Les Deux Alpes (229 kilometer piste)

Wi-Fi internetverbinding
Openhaardhout
Gebruik sauna

Extra kosten: