Chalet La Petitta inclusief catering – 19-28 personen | Via Lattea | Sauze d’Oulx |

Chalet La Petitta inclusief catering - 19-28 personen

In het centrum van het gezellige Jouvenceaux met zijn knusse straatjes ligt het authentieke chalet Petitta. Op loopafstand van het chalet is een tweetal bars/restaurants te vinden voor een drankje na het skiën. Echter kun je voor de grootse après-ski beter terecht in Sauze d’Oulx, dit dorp ligt op zo’n 1,5 kilometer afstand van Jouvenceaux.
Op een afstand van ca. 150 meter van Chalet Petitta ligt de stoeltjeslift (Sportina), waarmee je direct in het immense skigebied Via Lattea terechtkomt. Zo is het ook mogelijk om te skiën naar o.a. Sestriere. In de middag kun je weer terug skiën naar het startpunt van deze lift via een rode piste. Echte beginners kunnen natuurlijk ook met de lift terug naar het startpunt.
Chalet Petitta wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de cateringstaf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat het chalet schoon en gezellig is. De catering service omvat o.a. 7x ontbijt, 6 x afternoon-snack en 6x een drie-gangen diner (zie Extra te boeken voor volledige omschrijving). Met deze service hoef je je nergens meer druk over te maken, La Dolce Vita!

Prijzen vanaf: 10083.50 (check hier actuele prijs)
chalet
catering inbegrepen
internet via Wi-Fi

Oppervlakte: 0 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak

Toeristenbelasting
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten: