Chalet Grand Massif met infraroodsauna – 6-8 personen | Le Grand Massif | Morillon Village |

Chalet Grand Massif met infraroodsauna - 6-8 personen

Chalet Grand Massif heeft een spectaculaire en rustige ligging boven het dorpje Morillon Village. Voor het chalet loopt een blauwe off-piste afdaling naar het dorpje, vlakbij de Télécabine du Marillon (afhankelijk van sneeuwcondities). Deze cabinelift brengt je naar Morillon Station, van waaruit je verder het skigebied Le Grand Massif kunt ontdekken. In dit uitgestrekte skigebied heb je ruim 265 km piste tot je beschikking!
In Morillon Village zijn diverse restaurants en bars en een aantal (sport)winkels te vinden. De afstand van chalet Grand Massif tot het centrum is ongeveer 1,5 km. Voor een supermarkt en skischool kun je terecht in Morillon Station.
Chalet Grand Massif is van oorsprong een 18e-eeuwse boerderij, die volledig is gerestaureerd. De boerderij vormt nu een comfortabel wintersportchalet voor groepen van maximaal 8 personen. Het chalet is o.a. voorzien van een eigen infraroodsauna (voor 3-4 personen), een berging voor skimateriaal en een terras. Er is gratis parkeergelegenheid vlakbij het chalet.

Prijzen vanaf: 441.81 (check hier actuele prijs)
chalet
internet via Wi-Fi
sauna (privé)
wasmachine

Oppervlakte: 75 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Le Grand Massif (265 kilometer piste)

Gebruik infraroodcabine
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat (€ 80,- per verblijf, ter plaatse te voldoen)
Handdoeken (€ 8,- per set, ter plaatse te voldoen)