Chalet Eisfall inclusief catering – 12-13 personen | Ski Arlberg | Sankt Anton am Arlberg |

Chalet Eisfall inclusief catering - 12-13 personen

Chalet Eisfall is perfect gelegen; direct tegenover de Nassereinbahn cabinelift en op loopafstand van het gezellige centrum van Sankt Anton. De cabinelift brengt je in een paar minuten middenin het skigebied van Ski Arlberg. Bij het dalstation van de Nassereinbahn bevindt zich tevens de skiverhuur en de skischool.
Het autovrije centrum van Sankt Anton ligt op ongeveer 400 meter. Het centrum heeft een authentieke Oostenrijke sfeer en biedt verschillende winkels, restaurants en bars.
Chalet Eisfall wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven.
Er is geen parkeergelegenheid direct bij het chalet. Parkeerplaatsen kunnen worden gereserveerd (tegen betaling) en bevinden zich nabij het chalet.

Prijzen vanaf: 10602.50 (check hier actuele prijs)
chalet
catering inbegrepen
aan de piste
internet via Wi-Fi

Oppervlakte: 0 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak

Uitgebreide cateringservice
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Parkeerplaats, op aanvraag (€ 52,50 per week)