Chalet Christiane inclusief catering – 16 personen | Ski Arlberg | Sankt Anton am Arlberg |

Chalet Christiane inclusief catering - 16 personen

Chalet Christiane is een modern, comfortabel en sfeervol ingericht chalet. Het levendige centrum van Sankt Anton ligt op een klein kwartier lopen (bergafwaarts). De cabinelift Rendlbahn ligt op 1,2 km afstand en de cabinelift Glazigbahn ligt iets verder (circa 1,4 km). Beide liften brengen je direct een eind het skigebied in! De terugweg naar het chalet is bergopwaarts, maar de skibus stopt op slechts 100 meter afstand van het chalet.
Eénmaal terug in het chalet na een intensieve dag skiën of snowboarden, kun je heerlijk ontspannen bij de open haard of in je eigen sauna (te gebruiken tussen 17.00 en 19.00 uur).
Chalet Christiane wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven.

Prijzen vanaf: 15302.50 (check hier actuele prijs)
chalet
catering inbegrepen
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
sauna (privé)
Oppervlakte: 0 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak

Openhaardhout
Uitgebreide cateringservice
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar

Extra kosten:
Parkeerplaats (kosteloos)