Chalet Breckenridge – 12 personen | Tignes – Val d’Isère | Tignes-Les-Brévières |

Chalet Breckenridge - 12 personen

Het Chalet Breckenridge is een luxe en modern ingericht chalet voor maximaal 12 personen, helemaal bovenin in Tignes-Les-Brévières. Het chalet behoort tot het chaletpark Le Belvédère, dat uit 16 chalets bestaat. De piste bevindt zich op zo’n 450 meter afstand van het chalet en is te bereiken met de personenlift (te gebruiken van 08:30 – 18:30 uur) die op ca. 250 meter van Chalet Breckenridge vertrekt. Deze personenlift komt uit in het dorp, tegenover de piste en de skilift. Hier is ook de verzamelplaats van de skischool. In het dorp vind je verder een supermarkt en enkele (sport)winkels en restaurants.
Na een actieve dag op de pistes van het Espace Killy skigebied is het fijn thuiskomen in Chalet Breckenridge. Geniet van de laatste zonnestralen op één van de twee balkons (gelegen op het zuiden en zuid-westen) of maak het knus in de woonkamer met open haard. Chalet Breckenridge beschikt over zes slaapkamers met ieder een en-suite badkamer en er is een Wi-Fi internetverbinding. Daarnaast zijn er een wasmachine en droger in het chalet aanwezig.
Bij een verblijf in Chalet Breckenridge beschik je over één parkeerplaats in de parkeergarage van het park. Hier is ook een gezamenlijke skiberging met skischoendrogers. Overige auto’s kunnen op de openbare parkeerplaatsen van Les Brévières worden geparkeerd (tegen betaling en vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/car-parks).

Prijzen vanaf: 571.38 (check hier actuele prijs)
chalet
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
wasmachine

Oppervlakte: 129 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 7-daagse skipas Tignes – Val d’Isère (300 kilometer piste)

Wi-Fi internetverbinding
Eén zak openhaardhout
Eén parkeerplaats in de parkeergarage

Extra kosten: