Chalet-appartement Mountain View Granat – 2 personen | Zillertal | Kaltenbach |

Chalet-appartement Mountain View Granat - 2 personen

Als je op zoek bent naar een luxe onderkomen op de piste in het Zillertal, dan ben de bij Appartementen Mountain View op het juiste adres. Op 1760 meter hoogte geniet je van het fantastische uitzicht over het gehele Zillertal en klik je elke ochtend de ski’s voor de deur onder om vervolgens aan het einde van de dag weer voor de deur te eindigen.
Appartementen Mountain View zijn alleen met de gondel te bereiken tussen 07.30 en 16.00 uur met een geldige skipas. Je kunt je auto gratis parkeren in de garage of op het parkeerterrein en vervolgens je skipas ophalen bij de kassa. Als je je vooruit geboekte skimateriaal hebt opgehaald, stap je zo (met alle bagage)in de gondel bij Sport Stock.
Dagelijks ontvang je in het appartement een mand met ontbijt en ook een dagelijkse schoonmaak is inbegrepen. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn er gratis hapjes (hartig of gebak) te krijgen in de cocktailbar.
Voor dagelijkse boodschappen kun je in het dorp terecht maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in het restaurant in het bergstation iets te eten. Voor een gezellig drankje tijdens de zonsondergang kun je terecht in de cocktailbar.
Er is een skiberging met skischoenendroger.

Prijzen vanaf: 1869.45 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
aan de piste
internet via Wi-Fi
sauna (privé)

Oppervlakte: 118 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Zillertal Superskipas (ca. 535 km piste)

Parkeerplaats
Ontbijt
Toeristenbelasting

Extra kosten: