Chalet-appartement Montagnettes Hameau du Soleil I – 8 personen | Les Trois Vallées | Val Thorens |

Chalet-appartement Montagnettes Hameau du Soleil I - 8 personen

De résidence Montagnettes Hameau du Soleil I heeft een zonnige ligging in Val Thorens, op slechts 50 tot 100 meter vanaf de blauwe piste. Hier vind je ook direct de skischool en de kinderclubs. Het levendige centrum van Val Thorens ligt op ca. 5 minuten lopen, maar ook in de directe omgeving vind je al voldoende bars, restaurants en winkels.
Montagnettes Hameau du Soleil I is een kleinschalig appartementengebouw op een rustige locatie in Val Thorens. De appartementen zijn ruim en sfeervol ingericht met een open haard en een balkon op het zuiden of zuid-oosten. Er is een Wi-Fi internetverbinding aanwezig in alle appartementen (1 code voor 1 apparaat inbegrepen).
De accommodatie beschikt over een eigen parkeergarage met een beperkt aantal plaatsen. Plaatsen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar (tegen betaling). De hoogte van deze garage is 1.90 meter. Openbare parkeergarages P1 en P2 van Val Tho Parc zijn op een paar minuten lopen van Hameau du Soleil I gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Prijzen vanaf: 579.74 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel

Oppervlakte: 95 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Val Thorens / Orelle (140 kilometer pistes)

Keukendoeken
Wi-Fi internetverbinding
Eén zak openhaardhout

Extra kosten:
Extra openhaardhout (€ 12,- per zak, ter plaatse te voldoen)
Gebruik parkeergarage (€ 98,- per week, ter plaatse te voldoen)