Chalet-appartement Les Balcons de Val Thorens met cabine of mezzanine – 6-8 personen | Les Trois Vallées | Val Thorens |

Chalet-appartement Les Balcons de Val Thorens met cabine of mezzanine - 6-8 personen

Mooie chaletappartementen ideaal gelegen in de nabijheid van de piste, met schitterend uitzicht op zowel het dorp als de vallei. In Val Thorens zijn vele uitgaansmogelijkheden en door de hoge ligging is het skigebied zeer sneeuwzeker tot begin mei.
De gratis skibus naar het centrum van Val Thorens (centrum gelegen op ca. 400 meter) stopt direct voor het receptiegebouw. De supermarkt en een bar vind je binnen 50 meter van de résidence. Les Balcons de Val Thorens heeft twee eigen restaurants. Maaltijden kun je alvast van tevoren bij ons reserveren! Ter plaatse is het ook mogelijk om ontbijt te reserveren.
Sinds eind 2010 heeft de résidence ook een zeer compleet wellness centrum met zwembad (50 m²), sauna, hammam, whirlpool en fitnessruimte. Deze faciliteiten zijn gratis te gebruiken door de gasten! Verder is er in alle appartementen en bij de receptie gratis Wi-Fi en hebben alle appartementen een eigen skilocker.
Les Balcons de Val Thorens beschikt over een eigen parkeergarage met een hoogte van 2.10 meter. Plaatsen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar en kosten € 84,00 per week. Openbare parkeergarage P0 van Val Tho Parc is op zo’n 300 meter afstand gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Prijzen vanaf: 571.29 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
whirlpool / bubbelbad
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
sauna (gemeenschappelijk)
Oppervlakte: 60 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Val Thorens / Orelle (140 kilometer pistes)

Handdoeken
Wi-Fi internetverbinding
Openhaardhout

Extra kosten:
Handdoeken, extra sets (€ 8,- per set, ter plaatse te voldoen)
Gebruik parkeergarage (€ 91,- per week, ter plaatse te voldoen)