Chalet-appartement Jud Combinatie van drie appartementen – 8-16 personen | Wildkogel Ski Arena | Bramberg am Wildkogel |

Chalet-appartement Jud Combinatie van drie appartementen - 8-16 personen

Chalet-appartement Jud bestaat uit één chalet met drie appartementen die ieder een eigen ingang hebben. Ideaal als je met een groep op vakantie wilt maar toch ook de mogelijkheid tot privacy wilt hebben met je eigen gezin.
Chalet-appartement Jud ligt in het rustige Mühlbach bij Bramberg am Wildkogel en geeft je de mogelijkheid om te gaan skiën in twee verschillende skigebieden. Het wat overzichtelijkere skigebied van Wildkogel Ski Arena ligt op 3,8 km afstand en biedt 75 km aan pistes. Of je gaat naar het dalstation in Hollersbach (3 km afstand) waar de gondel je direct in het uitdagende en grote skigebied van Kitzski Kitzbühel/Kirchberg brengt. De gratis skibussen naar beide gebieden stoppen op 450 meter afstand van het chalet-appartement.
Op 700 meter afstand vind je het dichtstbijzijnde restaurant en je dagelijkse boodschappen kun je doen in de MPreis die zich op 1.6 km afstand bevindt. Andere restaurants en een paar bars kun je recht in Bramberg.
Chalet-appartement Jud beschikt over een wasmachine, wasdroger en parkeerplaats.

Prijzen vanaf: 2343.50 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
internet via Wi-Fi
wasmachine

Oppervlakte: 175 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Water en energie

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Kinderbed (kosteloos)
Kinderstoel (kosteloos)