Chalet-appartement Cesa Galaldriel – 8 personen | Dolomieten – Val di Fassa (Trentino / Zuid-Tirol) | Canazei |

Chalet-appartement Cesa Galaldriel - 8 personen

Cesa Galaldriel is een mooie accommodatie, gelegen in het gehuchtje Penia; op ca. 3 km afstand van het grotere Canazei en ca. 2 km afstand van Alba. De eerste skilift kun je vinden in Alba die leidt naar het kleinere deelgebied Buffaure met ca. 20 pistekilometers. Wanneer je iets doorrijdt kom je in Canazei aan, hiervandaan kun je met de cabinelift richting de beroemde Sella Ronda ski-route. Via de Sella Ronda kun je per ski ook naar bijvoorbeeld Selva di Val Gardena (ook wel Wolkenstein genoemd), Corvara of Arabba en beschik je over ca. 500 km aaneengesloten pistes! Bij de liften is parkeergelegenheid voor auto’s. Verder is er op 100 meter afstand van Cesa Galaldriel een skibushalte gelegen.
De dichtstbijzijnde supermarkt is op 300 meter van de appartementen gelegen. Een restaurant kun je al vinden op ca. 100 meter van Cesa Galaldriel.
Het chalet beschikt over drie appartementen, waarvan wij er twee verhuren. Beide appartementen beschikken over een wasmachine en een Wi-Fi internetverbinding. Bij de woning is beperkte parkeergelegenheid.

Prijzen vanaf: 2952.50 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
wasmachine

Oppervlakte: 150 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Verwarming

Wi-Fi internetverbinding
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Bedlinnen en handdoeken, extra sets (€ 5,- per persoon, ter plaatse te voldoen)