Chalet-appartement Britzerhof – 18 personen | Zillertal | Ramsau im Zillertal (bij Mayrhofen) |

Chalet-appartement Britzerhof - 18 personen

In het dorpje Ramsau im Zillertal bij Mayrhofen ligt chalet-appartement Britzerhof op een mooie en rustige locatie met uitzicht op het omliggende berglandschap, maar ook dicht bij winkels en restaurants. Op ca. 2,5 km afstand ligt de Horbergerbahn, deze lift brengt je het grote Ski Zillertal 3000 skigebied in waar je toegang hebt tot ca. 200 km aan pistes. Als je op zoek bent naar een overzichtelijk familieskigebied kan je naar Gerlosstein (ca. 12 km aan pistes) op ca. 600 meter afstand.
Het kleinschalige centrum van Ramsau im Zillertal begint op ca. 500 meter afstand van Britzerhof. Hier vindt je meerdere winkels, een supermarkt en een aantal restaurants. Voor meer voorzieningen kan je terecht in Mayrhofen, wat al op ca. 4 km afstand ligt.
Britzerhof is een gerenoveerde boerderij en is mooi ingericht met veel hout accenten wat een Oostenrijkse sfeer geeft. Twee slaapkamers beschikken over een infraroodsauna en er is een speelkamer voor de kinderen aanwezig. Er zijn acht parkeerplekken beschikbaar voor het chalet.

Prijzen vanaf: 577.32 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
internet via Wi-Fi
sauna (privé)
wasmachine

Oppervlakte: 200 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Zillertal Superskipas (ca. 535 km piste)

Parkeerplaats
Gebruik infraroodcabine
Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat

Extra kosten:
Gebruik wasmachine (€ 5,- per keer, ter plaatse te voldoen)