Chalet-appartement Altitude – 8 personen | Les Trois Vallées | Val Thorens |

Chalet-appartement Altitude - 8 personen

Het appartementengebouw Chalet Altitude is gelegen in het bovenste deel van Val Thorens, naast Résidence Val 2400 en tegenover Les Balcons de Val Thorens. De accommodatie staat vrijwel direct aan de skipistes van Les Trois Vallées. Chalet Altitude biedt 20 luxe appartementen voor 4 tot 14 personen. Het complex heeft een zwembad en sauna, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden (geopend van 10:00 uur – 20:00 uur).
De piste loopt boven de appartementen langs, hierdoor is terugskiën tot ca. 50 meter van de appartementen mogelijk (off-piste). De supermarkt bevindt zich op 50 meter en broodjesservice is via de receptie mogelijk. Ook vind je een aantal restaurants en bars binnen een straal van 50 meter. De skiverhuur ligt direct naast de receptie, je gereserveerde materiaal haal je daar dus snel op!
Het centrum van Val Thorens is lopend op zo’n 300 meter gelegen (weg loopt naar beneden). In dit centrum vind je alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle wintersportvakantie. De gratis skibus van en naar het centrum van Val Thorens stopt op ca. 20 meter. De skilessen beginnen in het lagere gedeelte van Val Thorens. De beginnende wintersporter kan daar met de skibus naar toe, zij met enige ervaring kunnen de blauwe pistes nemen.
Chalet Altitude beschikt over een eigen parkeergarage, plaatsen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar en kosten ca. € 80,00 per auto per week (ter plaatse te voldoen). De hoogte van deze garage is 2.10 meter. Openbare parkeergarage P0 van Val Tho Parc is op zo’n 150 meter afstand gelegen (vooraf reserveren via www.valthoparc.com).

Prijzen vanaf: 627.68 (check hier actuele prijs)
chalet-appartement
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
sauna (gemeenschappelijk)
Oppervlakte: 97 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Val Thorens / Orelle (140 kilometer pistes)

Wi-Fi internetverbinding
Eén zak openhaardhout
Gebruik sauna

Extra kosten:
Extra openhaardhout (€ 10,- per zak, ter plaatse te voldoen)
Gebruik parkeergarage (€ 80,- per week, ter plaatse te voldoen)