Chalet Andreas Hofer – 12-14 personen | Zillertal | Mayrhofen |

Chalet Andreas Hofer - 12-14 personen

De Andreas Hofer Chalets zijn gelegen in een bosrijke omgeving bovenin Mayrhofen. De eerste ski-afdaling (naar de Ahornbahn) is lopend bereikbaar in 300 meter. Deze lift is gelegen op ca. 900 meter van het chalet, de Penkenbahn ligt op ca. 1 km. Met deze lift kom je in het skigebied Zillertal 3000. De dichtstbijzijnde bushalte is op ca. 5 minuten lopen, vanwaar de skibus je in een paar minuten naar de Penkenbahn brengt of naar één van de andere skigebieden in het Zillertal, je skipas is geldig voor de hele Zillertal Arena met meer dan 550 km piste!
Het gezellige centrum van Mayrhofen ligt op 10 minuten lopen. Hier vind je een uitgebreide keuze aan restaurants, bars, winkels en een levendige après-ski.
Andreas Hofer zijn twee typische Oostenrijkse chalets, gebouwd in blokhut stijl. De chalets kunnen zowel apart als gezamenlijk gehuurd worden en zijn met elkaar verbonden door een gezamenlijke entree. In de tuin is een gemeenschappelijk sauna. Per chalet zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Prijzen vanaf: 642.72 (check hier actuele prijs)
chalet
huisdieren op aanvraag
open haard / houtkachel
sauna (gemeenschappelijk)

Oppervlakte: 180 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Zillertal Superskipas (ca. 535 km piste)

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Bedlinnen (€ 15,- per persoon, ter plaatse te voldoen)
Handdoeken (€ 10,- per persoon, ter plaatse te voldoen)