Chalet Alpinum inclusief catering – 10-15 personen | Ski Arlberg | Sankt Anton am Arlberg |

Chalet Alpinum inclusief catering - 10-15 personen

Chalet Alpinum ligt net buiten het centrum van Sankt Anton am Arlberg. Op ongeveer 3 km liggen de skiliften en pistes van het veelzijdige Ski Arlberg skigebied. Dit is gemakkelijk te bereiken met de gratis skibus. De skibushalte ligt op 150 meter van het chalet vandaan en brengt je binnen 5 minuten naar de liften en de pistes.
Het chalet ligt op ongeveer 3 km van het sfeervolle centrum van Sankt Anton am Arlberg. Sankt Anton am Arlberg staat bekend om de bruisende aprés-ski met een gezellige dorpskern. Je vind hier veel terrassen, mooie winkels, verschillende restaurants en pubs. Zo kun je na een dag skiën de dag gezellig afsluiten met een welverdiend drankje.
Chalet Alpinum heeft een heerlijke sauna en een bubbelbad, na een dagje skiën kan je hier lekker ontspannen. Verder beschik het chalet over een skiberging en parkeermogelijkheden voor vier auto’s.
Chalet Alpinum wordt inclusief cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletstaf een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.
Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven.

Prijzen vanaf: 9602.50 (check hier actuele prijs)
chalet
catering inbegrepen
whirlpool / bubbelbad
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel
Oppervlakte: 0 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak

Uitgebreide cateringservice
Toeristenbelasting, vanaf 15 jaar
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Parkeerplaats (kosteloos)