Appartement Troadstadl Combinatie van Brixentalblick en Windaublick – 8-10 personen | SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental | Westendorf |

Appartement Troadstadl Combinatie van Brixentalblick en Windaublick - 8-10 personen

Troadstadl is een biologische boerderij met twee appartementen op de tweede verdieping die los of gecombineerd geboekt kunnen worden. Op 1150 meter hoogte geniet je van alle rust en het spectaculaire uitzicht over de Kitzbühler Alpen.
Appartementen Troadstadl ligt op ca. 5 kilometer afstand van zowel het dalstation van de gondel die je naar de toppen van Brixen brengt, als het dalstation van de gondel die je in het skigebied van Westendorf brengt. Ga je naar Brixen dan heb je een directe aansluiting op het gehele gebied van de Skiwelt Brixental. Vanuit Westendorf zou je ook kunnen afdalen naar Kirchberg en het skigebied Kitzski Kitzbühel/Kirchberg kunnen verkennen. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om in het gezellige en uitdagende gebied van Westendorf te blijven.
Voor je boodschappen is de dichtstbijzijnde supermarkt in Brixen op ca. 4,7 kilometer afstand. In het gemoedelijke centrum van Brixen vind je een paar restaurants, bars en winkels. Voor meer levendigheid en een grotere keuze uit restaurants en bars kun je naar het centrum van Westendorf.
Troadstadl beschikt over een gezamenlijke skiberging met skischoenendroger, gezamenlijke wasmachine en terras. Elk appartement beschikt over twee parkeerplaatsen.

Prijzen vanaf: 1821.50 (check hier actuele prijs)
appartement
internet via Wi-Fi
wasmachine

Oppervlakte: 120 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Water en energie

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten: