Appartement Résidence Le Grand Panorama I – 2-4 personen | Galibier-Thabor | Valmeinier |

Appartement Résidence Le Grand Panorama I - 2-4 personen

Résidence Le Grand Panorama I is gelegen aan het begin van het dorp Valmeinier 1800. Het bestaat uit individuele chalets, geschakelde chalets en vier chalet-gebouwen met in totaal 115 appartementen. De groene “Epiboles” piste slingert langs de accommodatie en brengt je naar de stoeltjeslift “Le Roi”, die vanuit Valmeinier 1500 vertrekt. Hier vandaan kun je ook gemakkelijk richting Valloire en alle pistes die het gebied heeft, ontdekken.
De stoeltjesliften ‘Pre Aynard’ en ‘Les Jeux’, die vanuit het centrum van Valmeinier 1800 vertrekken, zijn gelegen op ca. 800 meter afstand. Hier vind je ook diverse winkels, restaurants en een aantal barretjes. Verder is er in Valmeinier een bioscoop, een schaatsbaan en kinderopvang. De gratis skibus, die vertrekt op ca. 100 meter, brengt je er in enkele minuten naar toe.
Na een dag skiën of snowboarden kunnen de gasten van Le Grand Panorama I gratis gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad en tegen betaling van de sauna. Verder is er een receptie met Wi-Fi internetverbinding en een biljarttafel (te gebruiken tegen betaling, tijdens openingstijden van de receptie). Voor elk appartement is er een ski-locker. In de directe omgeving van de résidence kun je gratis parkeren. Bij de appartementen zijn ook overdekte plaatsen, deze zijn wel tegen betaling (beperkt aantal, daarom reservering tot uiterlijk één week voor aankomst via de résidence aanbevolen).

Prijzen vanaf: 323.83 (check hier actuele prijs)
appartement
huisdieren op aanvraag
internet via Wi-Fi
sauna (gemeenschappelijk)
zwembad
Oppervlakte: 25 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Galibier-Thabor (160 km piste)

Wi-Fi internetverbinding
Gebruik zwembad
Toeristenbelasting, vanaf 18 jaar

Extra kosten:
Overdekte parkeerplaats (€ 40,- per week, ter plaatse te voldoen)
Gebruik sauna (€ 10,- p.p. per keer, ter plaatse te voldoen)