Appartement Herbert – 6 personen | Zillertal | Kaltenbach |

Appartement Herbert - 6 personen

De appartementen Herbert zijn rustig en zonnig gelegen aan de rand van Kaltenbach. Op ca. 1 km vind je de skilift Hochzillertal, hiermee kom je in skigebied Hochfügen-Hochzillertal. Bij de skilift bevindt zich ook de skischool. Tip: rij ook eens naar de Karspitzbahn bij Zell am Ziller, op ca. 9 km afstand. Deze lift brengt je in het skigebied Zillertal Arena (je meerdaagse Zillertaler Superskipas is hier ook geldig). Er is een langlaufloipe op 400 meter afstand.
Na een dag op de piste is het mogelijk om onderaan de skiliften in Kaltenbach te après-skiën. Het centrum van Kaltenbach ligt op ca. 1200 meter van het appartement, hier vind je o.a. restaurants. Op ca. 1 km afstand is een supermarkt. Bij het appartement is broodjesservice mogelijk.
De drie appartementen Herbert (waarvan wij er twee aanbieden) zijn hoger gelegen in Kaltenbach en beschikken allemaal over Wi-Fi. Verder is er een skiberging. Met sneeuwval zijn voor de laatste ca. 100 meter sneeuwkettingen noodzakelijk. Bij de appartementen zijn parkeerplaatsen.

Prijzen vanaf: 533.25 (check hier actuele prijs)
appartement
internet via Wi-Fi

Oppervlakte: 60 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Zillertal Superskipas (ca. 535 km piste)

Parkeerplaats
Toeristenbelasting
Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten: