Appartement Geislerhof Combinatie 2 appartementen – 13 personen | Zillertal | Ramsau im Zillertal (bij Mayrhofen) |

Appartement Geislerhof Combinatie 2 appartementen - 13 personen

In het dorpje Ramsau im Zillertal (bij Mayrhofen) liggen de appartementen van Geislerhof. Er zijn in totaal twee appartementen, de twee appartementen kunnen tevens gezamenlijk gehuurd worden.
Op ca. 2,7 km van de appartementen ligt de Horbergbahn cabinelift en met deze lift kom je in het skigebied ‘Ski Zillertal 3000’. De lift is gemakkelijk met de auto te bereiken, maar ook met de skibus ben je er zo. De skibushalte ligt op ca. 100 meter van de appartementen. Bij deze cabinelift vind je, naast ruime parkeergelegenheid, ook de skiverhuur en skischool.
Het centrum van Ramsau im Zillertal is op ca. 500 meter afstand van Geislerhof. In het dorp vind je meerdere winkels, een supermarkt en restaurants. Ook is er een rodelbaan en een ijsbaan. Mayrhofen ligt op ca. 4,5 km van Geislerhof en in dit populaire dorpje is van alles te doen. Er is een bruisend uitgaansleven met diverse cafés en restaurants. Ook is er een bioscoop en zijn er verschillende winkels. Verder bevinden de Penkenbahn en Horbergerbahn zich in Mayrhofen die je in het grote ‘Ski Zillertal 3000’ brengen.
Beide appartementen hebben een balkon met prachtig uitzicht over de bergwereld. Verder is er een skiberging met een schoenendroger en Wi-Fi. Er zijn acht parkeerplaatsen bij het appartementengebouw.

Prijzen vanaf: 663.13 (check hier actuele prijs)
appartement
internet via Wi-Fi

Oppervlakte: 215 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: 6-daagse skipas Zillertal Superskipas (ca. 535 km piste)

Handdoeken
Wi-Fi internetverbinding
Toeristenbelasting

Extra kosten: