Appartement Eusch – 4-6 personen | Skicircus Saalbach / Hinterglemm / Leogang / Fieberbrunn | Viehhofen (bij Saalbach) |

Appartement Eusch - 4-6 personen

Appartement Eusch is een eenvoudig appartement met een prima ligging tussen twee populaire skigebieden. Op zo’n 130 meter afstand van het appartement stopt de skibus, die je naar de 4,1 km verderop gelegen Schönleitenbahn in Voderglemm brengt. Met deze cabinelift kom je in het skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn. Ook kan je de skibus de andere kant op nemen en kan je met de zellamseeXpress cabinelift het skigebied op de Schmittenhöhe gaan ontdekken. Deze lift ligt op zo’n 600 meter vanaf appartement Eusch, waar zich tevens ook de oefenweide en skischool bevindt.
Eindig je dag op de Schmittenhöhe? Dan kom je met de cabinelift weer terug in het dal van Viehhofen. Vanuit het skigebied van Saalbach/Hinterglemm/Leogang/FIeberbrunn kan je vanaf de Sonnkogel via de blauwe piste nr. 168 afdalen tot op zo’n 550 meter vanaf het appartement.
In het kleinschalige dorp van Viehhofen vind je een lokale sportwinkel en zijn er een paar restaurants. Voor meer faciliteiten en gezellige après-ski bars kun je het beste naar Saalbach, op zo’n 8 km vanaf appartement Eusch.
In het huis is een gezamenlijke skiberging met skischoendroger aanwezig. Op aanvraag is het mogelijk om ontbijt bij te boeken (tegen betaling). Parkeren kan voor de deur. De eigenaar woont in hetzelfde huis als waar appartement Eusch is gelegen. Groepen jongeren zijn in dit appartement niet toegestaan.

Prijzen vanaf: 1326.30 (check hier actuele prijs)
appartement
open haard / houtkachel

Oppervlakte: 60 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Water en energie

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten:
Openhaardhout (€ 9,- per dag, ter plaatse te voldoen)