Appartement Chäs Gruebi – 10 personen | Jungfrau Region | Wengen |

Appartement Chäs Gruebi - 10 personen

Appartement Chäs Gruebi ligt in het gemoedelijke centrum van Wengen, op ongeveer 50 meter afstand van de cabinelift Männlichenbahn en de bergtrein Wengernalpbahn. Beiden brengen je naar het deelgebied Kleine Scheidegg-Männlichen op ongeveer 2343 hoogte. Het deelgebied beschikt over maar liefst 110 km piste en voor de snowboarders is er een funpark genaamd Snowboard Valley Lauberhorn Wixi. Vanuit Kleine Scheidegg-Männlichen kun je gemakkelijk afdalen naar het deelgebied First met ca. 53 km piste. Daarnaast kun je vanuit Wengen met de trein naar het plaatsje Mürren, hier vind je het Mürren-Schilthorn skigebied met nog eens 53 km piste.
In het kleine centrum van Wengen vind je verschillende faciliteiten, zoals een supermarkt, bakker en diverse winkels en restaurants. Ook vind je er enkele discotheken en bars waar je tot in de late uren terecht kan voor een gezellige avond. Verder vind je het centrum de skiverhuur en de skischool met oefenweide vind je bij de Männlichenbahn.
Wengen is autovrij en is daardoor alleen per trein bereikbaar. In de plaats Lauterbrunnen kan de auto geparkeerd worden, waarna je per trein naar Wengen kunt reizen (ca. 15 minuten).

Prijzen vanaf: 3007.50 (check hier actuele prijs)
appartement
internet via Wi-Fi
open haard / houtkachel

Oppervlakte: 108 m²

Afstand tot winkel:
Afstand tot restaurant:
Afstand tot Piste:
Afstand tot skilift:
Skipas: Eindschoonmaak, excl. keukenhoek en vaat

Reserveringskosten + bijdrage SGR + Calamiteitenfonds

Extra kosten: